Uluborlu lisesi forumu
Forumumuzdan yararlanmak için lütfen üye olunuz

Üye olmak için ;

Aşağıdaki kayıt ol butonunu tıkladıktan sonra,

Üyelik bilgilerinizi doldurunuz, sonra verdiğiniz E-posta adresine Aktivasyon linkiniz gönderilecektir...

Gelen E- posta mesajını açıp aktivasyon linkini tıklayarak üye olabilirsiniz...

İyi vakit geçirmeniz dileğiyle ( Admin/ Kenan Gürağaç)

Hachi Parmentier Face

Join the forum, it's quick and easy

Uluborlu lisesi forumu
Forumumuzdan yararlanmak için lütfen üye olunuz

Üye olmak için ;

Aşağıdaki kayıt ol butonunu tıkladıktan sonra,

Üyelik bilgilerinizi doldurunuz, sonra verdiğiniz E-posta adresine Aktivasyon linkiniz gönderilecektir...

Gelen E- posta mesajını açıp aktivasyon linkini tıklayarak üye olabilirsiniz...

İyi vakit geçirmeniz dileğiyle ( Admin/ Kenan Gürağaç)

Hachi Parmentier Face
Uluborlu lisesi forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Uluborlu Lisesi Radyo
Uluborlu lisesi on Facebook
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

Google Translate
En son konular
» Bilgilendirme
Hachi Parmentier EmptyCuma Ekim 14, 2011 7:23 pm tarafından ApoLgo

» kiraz festivali resimleri yok
Hachi Parmentier EmptyPaz Tem. 04, 2010 3:01 pm tarafından alevcik

» geldim bnde=)
Hachi Parmentier EmptyPerş. Haz. 17, 2010 10:42 pm tarafından Mod-Hedrox

» özgür irademiz yoktur
Hachi Parmentier EmptyC.tesi Mayıs 08, 2010 4:39 pm tarafından fgfg

» Yeni Üye Oldm
Hachi Parmentier EmptyC.tesi Mart 06, 2010 3:40 pm tarafından ceroks

» Uluborlu kiraz festivali ve yağlı güreşleri resimleri
Hachi Parmentier EmptyPtsi Şub. 01, 2010 7:39 pm tarafından jal

» Resim resim Uluborlunun Tarihi kokusu
Hachi Parmentier EmptyPtsi Şub. 01, 2010 7:35 pm tarafından jal

» Uluborlunun eşsiz tarihi
Hachi Parmentier EmptyPtsi Şub. 01, 2010 7:34 pm tarafından jal

» Felsefe Bölümü
Hachi Parmentier EmptyPtsi Şub. 01, 2010 7:22 pm tarafından jal

Galeri


Hachi Parmentier Empty
Anket

Forum Sitemizi nasıl buldunuz

Hachi Parmentier Vote_lcap75%Hachi Parmentier Vote_rcap 75% [ 9 ]
Hachi Parmentier Vote_lcap8%Hachi Parmentier Vote_rcap 8% [ 1 ]
Hachi Parmentier Vote_lcap0%Hachi Parmentier Vote_rcap 0% [ 0 ]
Hachi Parmentier Vote_lcap8%Hachi Parmentier Vote_rcap 8% [ 1 ]
Hachi Parmentier Vote_lcap8%Hachi Parmentier Vote_rcap 8% [ 1 ]

Toplam Oylar : 12

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde Uluborlu lisesi forumu adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde Uluborlu lisesi forumu adresi saklayın ve paylaşın

Istatistikler
Toplam 219 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: ali03

Kullanıcılarımız toplam 750 mesaj attılar bunda 535 konu
Anahtar-kelime


Hachi Parmentier

Aşağa gitmek

Hachi Parmentier Empty Hachi Parmentier

Mesaj  mod-sys Ptsi Mart 30, 2009 11:17 am

Gereçler:
5 adet patates
500 gr kıyma
1 diş sarmısak
1 adet soğan
1 adet dolmalık biber 2 çorba kaşığı salça
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz
Kırmızı biber
Emmental peyneri
Yapılışı:
Patatesleri iki parçaya bölerek bir tencerede kaynatarak pişirin.

Patatesler piştikten sonra, onları soyarak bir kaseye koyarak eziniz ve püre haline getiriniz. Daha sonra soğuması için buzdolabına koyunuz (Yaklaşık 10 dakika).

Soğanı, biberi, sarmısağı rendeleyiniz (mikserle yapmanızı tavsiye ederim.)

Tavaya yağı koyduktan sonra kıymayı ekleyiniz ve karıştırmaya başlayınız. Üzerine soğan biber ve sarmısak karışımını ilave ederek 2 çorba kaşığı salçayıda ilave ediniz ve kendi kendi zevkinize göre tuz ve kırmızı biberi ilave ediniz. Karışım kavrulmuş hale geldikten sonra,

20 veya 25 cm'lik bir tepsi alınız

içine kavrulmuş kıymayı koyunuz. Üzerine ezilmiş patates püresini koyunuz (kıyma ile patatesin karışmaması lazım - Altta kıyma üstte patates) patates püresini koyduktan sonra üzerine emmental peynirini dökünüz.

Daha önce 200°C ısıtılmış fırına tepsiyi koyunuz ve üstteki peyniri eriyip kızarana kadar fırında tutunuz.

Hachi Parmentier Yemek45481230466_446174263_hachis-parmentier-1_H212442_L
mod-sys
mod-sys
Moderatör
Moderatör

Erkek
Mesaj Sayısı : 365
Yaş : 31
Nerden : İNHİSAR
Points : 3713
Reputation : 219
Kayıt tarihi : 12/03/09

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz